måndag 30 mars 2009

Obeskrivligt skön helg.

Den här helgen tar priset på länge. I fredags kom Denise hit och vi drack ett glas och åkte sedan till Johannas pub (jobb) White Horse i Soho där vi hängde några timmar. Beställde tranbärsjuice med lime, nya favvon! Sen åkte vi hem och sussade. Lördagen började med Body Combat (har jag sagt att jag ÄLSKAR det!?) med Malin 10.30 och senare åkte vi tillWestfield för att hälsa på Cissi på jobbet. Jennifer, Denise, jag, Malin och Niklas. Cissi bjöd dessutom på en mumsig crepe. Efter ett butiksbesök på Topshop åkte vi tillbaka till Notting Hill och till kära Arts Club som hade ett event där en skivbutik samarbetar med klubben och har livespelningar hela eftermiddagen av osignade band. Asbra! Efter ett glatt besked att Malin fick vara ledig (alla andra babysittade) gick vi och handlade middag. Potatis, morötter, palsternacka, broccoli och rödlök kördes in i ugnen och Cissi blev hittvingad (som hade jobbat sedan 9 på morgonen). Vin, coleslaw, tsatziki, hummous, ost och bröd. Tända ljus. Äta. Småprat ända in på natten...

Söndagen var en underbar söndag. Sov liiite för länge. Tog det lugnt. Denise kom hit, likaså Julia och Malin och hade återigen picknick på golvet hos oss med bubbelvatten, minimunkar, vindruvor, ost och kex osv. Samtalet kretsade under en stund runt spöken, häxor och övernaturligt. Spännande. Fram mot kvällen åkte vi till White Horse (Johanna jobbade) och åt middag. Bra mat måste jag säga! Efterrätt på det och ett enormt skrattanfall. Tårarna sprutade och maten var nästan på väg upp:D Bus på Sohos gator följde och senare in på ett fancy place "Cafe Boheme" och tog varsitt glas (tranbär, yeah!). Skiljdes åt för att åka hem till sängen. Glada och nöjda.

Jag har knappt lagt märke till vädret denna helg, full rulle hela tiden. En liten notis så där bara. Å vilken härlig helg. Ni vet så där som det är på sommaren, när man går hemifrån på förmiddagen och kommer hem sent på natten utan att ha varit hemma och ens kammat sig eller bytt om eller sminkat till lite. Hur skönt!? 

Inga kommentarer: