söndag 30 november 2008

Helgen i korthet.

Fredag: Niklas sista jobbdag och jag joinade under lunchen i några timmar. På kvällen gick vi till puben "The Champion" tvärs över gatan. Himla trevligt. 

Lördag: Plåtningen gick bra. Nöjd med resultatet. Bildbevis kommer imorgon. Tacos hos Malin kl 19 hela skaran. Vi lagade mat till 5 pers på ca 16 minuter. Skönt att vi fungerar likadant när det kommer till mat. Mat först! Sedan var det "Electrical Ballroom" i Camden som gällde. Vi kom dit strax innan 22 och det var redan 100 meter kö. Förväntningarna var höga, både på oss (vakterna gick och scannade allas kläder) och på stället. Väl inne blev vi muddrade (antastade). Jag och Malin skådade ett STORT dansgolv, som dessutom var tomt och begav oss direkt dit! Dansa, dans och dans varvades med ett par shots och ännu mer dans. Superkul! Musiken var helt otroligt bra, det gick inte att lämna dansgolvet. Lyckad kväll, som sagt!

Söndag: Bakisdag (för Niklas) och mysdag med Gladiator och frukost i sängen. Vi har avrit och handlat och ska nu knalla över till Malin för första adventsmys med lussebak och julmusik.

Puss och kram

Inga kommentarer: