lördag 22 november 2008

Snabb update.

Kolla kissen!

Torsdagen: Den var supermysig! Niklas kom hem med blommor! Maten blev bra och det blev tidig sänggång, jobb på fredagen.

Fredagen: Niklas första heldag på jobbet. Ringer och väcker mig vid 10 - snåret och frågar om jag vill joina. Jag fixar lite hemma för att sedan dra iväg till Hamstead och möta upp honom och hans lilla tjej. Vi promenerade i flera timmar och åt lunch på en toppenrestaurang. Drygt tre timmar senare åkte jag till Westfield - gallerian (Europas största) och fördrev lite tid. På kvällen gick vi till en pub och mötte upp Malin. Första ölen på en pub här blev det (skamligt)! Urtrevligt. Inte träffat Malin på en vecka och Sara och Julia är bortresta så det blir lite abstinens. Har sån tur var sprungit på Jennifer på gaten två gånger sen i torsdags så då har man fått lite vänskaplig konversation. Hon är alltid så positiv!

Lördag: Vi skulle på jobbgrej, men vi sket i det. Sedan dess har gudarna straffat oss så det heter duga med allt möjligt som kan gå snett. Vi gick iaf till Harrods idag och det var en lååång promenad genom Hyde Park. Kallaste dagen hitills. Kan svära på att det var flera minusgrader. Trots den påträngande kylan strålade solen här samtidigt som ni har det buskallt i Sverige med massa snö! Just nu väntar nybakad kladdkaka med riktig choklad och vispgrädde. På det en film! Myspys.

Puss och kram

Inga kommentarer: