måndag 25 maj 2009

Quick update.

Lördag: Brighton var fantastiskt vackert. En bussresa på 2 timmar så var vi där (Jag, Malle, Cissi, Johanna, Julia, Hilding och Fanny). Tyvärr åkte jag hem själv på kvällen då alla tjejor stannade över natten och vädret var rätt grått. Vill definitivt åka tillbaka för mer sightseeing. För er som inte vet så är Brighton en stad på sydkusten som tydligen består mestadels av bögar. Staden är kantad av stränder med eroderade stenar och snäckor. Helt underbart. Bilder kommer när jag har bättre nät.

Söndag: Plugg och parken. Solen värmde som aldrig förr och en värmekänslig (töntig) Sanne höll på att kollapsa, för att inte tala om Nicke. Vi avnjöt varmt vatten, färsk baguett och muffins i värmen som så hela resten av Londons befolkning. Hydan har aldrig varit så full som igår! Gick en promenad ner till Royal Albert Hall (i bakgrunden på bilden) och myste lite i gräset. 

Måndag: Plugg, Nicke sjuk, dåligt väder. På eftermiddagen sprack det upp och vi mötte upp Malin för lite frisbeekastning i parken. Senare middag och efter några samtal till läkarjouren fick Niklas tid på St Marys och fem minuter efter vi kom dit gick vi med ett recept i handen. Helt galet smidigt (konstigt). Han har typ halsfluss så han fick penicillin billigt på apoteket. Nu ska vi slänga oss i sängen med godis:D

Inga kommentarer: